Виробництво м’яса птиці збільшилось в лютому на 8,6%

У лютому 2017 р. підприємства України виготовили близько 87 тис. тонн м’яса птиці, що на 8,6 відсотків вище за минулорічний показник. Про це свідчать дані Держкомстату України.

При цьому виробництво свіжого та охолодженого м’яса збільшилося відразу на 26% (до 71 тис. т), в той час як замороженого – зменшилася на 32% (16,4 тис. т).

Всього за 2 перших місяці поточного року підприємства України виробили 184,7 тис. т м’яса птиці, що на 17,5 відсотків більше аналогічного періоду 2016 року.

Нагадаємо, що раніше 5 українських харчових підприємств приєдналися до експорту на ринки ЄС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*